Japanse acupunctuur en yoga

NederlandsEnglishJapanese

Over Eriko

Op mijn achttiende volgde ik in mijn vader zijn voetsporen; ik begon aan mijn Pragnancytreatmentacupunctuuropleiding aan de Meiji University for Integrative Medicine in Kyoto waar ik in 2006 voor slaagde.

Tijdens mijn vierjarige studie heb ik onder andere stages gelopen in het universiteitsziekenhuis waar ik op alle afdelingen heb meegewerkt. Verdere ervaring deed ik op in verschillende praktijken in Osaka waar ik weekends en in de vakanties werkte. Na mijn afstuderen werkte ik drie jaar lang full-time (in Japan 6 dagen per week) in een acupunctuur praktijk in Osaka. Ik heb daar uitgebreide ervaring opgedaan met de behandeling van een breed scala aan klachten.

In 2009 verhuisde ik naar China om onder andere Tai Chi te studeren en ervaring op te doen in de Chinese stijl acupunctuur. Na een paar jaar verliet ik China tijdelijk in 2011 om me in Londen bij te scholen in aromatherapie massage als aanvulling op mijn acupunctuur. Na terugkomst in China had ik mijn eigen praktijk waar ik veel mensen uit de hele wereld heb kunnen helpen. In 2014 ben ik met mijn Nederlandse man naar Heerenveen verhuisd waar ik Nagomi Japanse Acupunctuur ben ge
start.